Festiwear: Exclusive Festival Lifestyle Brand

Ten eerste willen wij iedereen van harte welkom heten op onze nieuwe website! Wij hopen jullie uitstekende service en kwaliteit kleding te leveren. Even over ons: Festiwear is een exclusief festival lifestyle merk dat streeft naar de beste pasvorm en langdurige kwaliteit. De designs worden gemaakt in Nederland en zijn geïnspireerd door de festival lifestyle.

Met het oog op kwaliteit, wordt er bij de ontwerpen altijd rekening gehouden met de stevigheid van de kleding. Zo gaat jouw festival outfit het hele festivalseizoen mee!

Het merk is de expressie van de moderne festival lifestyle. Bij festivals wordt het publiek gezien als een massa van saamhorigheid. Met de kleding van Festiwear hoor jij bij de massa, maar val je tóch op in de massa. Het merk richt zich op het jonge en ambitieuze festivalpubliek. Hieronder vallen entrepreneurs, atleten, studenten, muzikanten

Op de experience pagina van Festiwear gaan wij jullie voorzien van de ultieme festival lifestyle experience. Hier blijf je op de hoogte van al jouw interesses op het gebied van kleding, festivals, muziek en lifestyle. Wil je meer weten over onze website lees dan ook ons verhaal of over onze eerste collectie.


Go to shop
>